JUDE - MEGYERI JUDIT ÉNEK - Aznaposok Zenekar Hivatalos Honlapja

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

JUDE - MEGYERI JUDIT ÉNEK

.
 
 
 
 
 
Születési név: Megyeri Judit
ének, vokál
Születési idő, hely: 19??. 04. 30. Debrecen

Amióta az eszemet tudom mindig is csak a zene érdekelt. Mondhatjuk úgy is hogy hamarabb kezdtem el énekelni, mint beszélni.
Édesapám 8 évig hegedült, gyönyörű énekhangja is volt így már egészen kicsi koromban körülvett a zene.
Bár zeneiskolába nem jártam, de sok tanulmányi énekversenyen részt vettem és a gimiben énekkaros is voltam.
18 évesen bekerültem egy amerikai szervezésben lévő Gospel-kórusba, akikkel körbeutaztam az USA-t (összesen 35 államban zenéltünk), valamint Nyugat-Európát (Ausztria, Németország, Hollandia, Anglia, Skócia).
Imádtam hasonló érdeklődéskörű emberekkel együtt zenélni, utazni – megtanultam harmóniát énekelni valamint ez a hangképzésben is sokat segített és abban hogy megtaláljam a saját HANGom; mi az a stílus ami nekem jól áll és fejlesztenem kell tovább.
Később egy trióban is énekeltem ami One Vison néven futott. Ez is gospel valamint a country ötvözetét képezte.
Egy akusztikus duóval is beénekeltem egész Debrecent.
Az utóbbi időben pedig volt lehetőségem különböző tehetségkutatókon is megmérettetni magam ami segített rávilágítani arra hogy mely területeken érdemes fejlődni tovább és egy jó összehasonlítási alap hiszen sok más nagyszerű énekesekkel találtam szembe magam.
Érdemes kipróbálni hiszen az ember magával, a saját határaival, képességeivel is jobban tisztában lesz és új zenei kapcsolatokra tehet szert.
Köszönhetően ennek is, kb. 2,5 éve ismertem meg az Aznaposok zenekar frontemberét, Balogh Sándort aki látott fantáziát a közös zenélésben. Így született meg a Tarantino show is ahol Quintin Tarantino kultuszfilmjeinek a slágereit szólaltatjuk meg a színpadon.
Nagyon pozitív visszacsengése volt ezeknek a koncerteknek így nem volt kérdéses hogy a jövőben továbbra is szeretnénk együtt zenélni – nagy megtiszteltetés ért: az Aznaposok zenekar 5. állandó tagja lettem, így a 4 fiú kiegészült egy női énekessel is!
Imádok a srácokkal együtt dolgozni: nemcsak szakmailag próbálja mindenki odatenni magát, de úgy gondolom hogy emberileg is nagyon megtaláltuk egymást, így kaptam 4 bátyót is a sorstól.
 
 
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz